Henan Bensen Industry Co.,Ltd

Påføring av syntetisk lær i bilinteriør.

Skinn i bilen brukes hovedsakelig til bilseteoverflate, armlensoverflate.Noen high-end bil dashbord overflate, ratt, kupé vegg, etc., vil også være dekket med skinn, til en viss grad, mengden av skinn er også et symbol på kjøretøy klasse og luksus grad.
Skinnet som brukes i bilinteriør er hovedsakelig delt inn i tre kategorier: ekte skinn, kunstskinn og dreiet pels.
Kunstskinn, inkludert PVC-skinn, PU-skinn, superfiber PU-skinn og så videre.Alle er industriprodukter produsert ved å belegge forskjellige fiberstoffer med forskjellige beleggmaterialer.
PVC-skinn brukes som basisduk, strikkduk.Legg varm smelte i en pasta PVC (polyvinylklorid) materiale.Og belegg på den i henhold til en viss tykkelse uniform.Sett det deretter inn i skumskumovnen, gjør det tilpasset å produsere alle slags forskjellige produkter og forskjellige krav til mykhet, overflatebehandling og bakes samtidig, for eksempel farging, preging, polering, slukking, sliping av grader, etc.
Basisduken av PU-skinn er vanligvis strikket tøy, lerret og fiberduk med bedre strekkfasthet.I smeltebeleggingsprosessen av PU (polyuretan) materiale, kan den i tillegg til belegg på toppen av basisduken også belegges på begge sider, slik at basisduken er helt inkludert i midten, og eksistensen av baseduken er helt usynlig i utseendet. Overflatebehandlingsprosessen er i utgangspunktet den samme som ovenfor.
Mikrofiber PU-skinn er laget av en tredimensjonal struktur av mikrofiberfiberstoff som basisklut, og deretter belagt eller laminert med ett eller flere lag med høyytelses polyuretan. Mikrofiberskinn er overlegent vanlig PU-skinn i styrke, slitasje motstand, aldringsmotstand, hygroskopisitet, komfort og andre ytelsesindekser.I tillegg er den mer som ekte skinn, mer holdbar og bedre følelse.
På markedet har PVC-skinn en hard følelse, komfort og dårlig aldringsmotstand, og har gradvis blitt eliminert, erstattet av mykere, mer slitesterkt PU-skinn, som er mye brukt for tiden. I mellom- og avanserte modeller er super- fiber PU-skinn er det nåværende populære bilsetet og interiørstoffet, fordi dets fysiske egenskaper og følelse er nærmest skinn, og mer økonomisk og holdbart, er markedsutsiktene brede.


Innleggstid: Mar-04-2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss